Kantoorpakketten Blauwvingeracademie

Kantoorpakketten

In 2024 zal De Blauwvinger Academie minstens 14 cursussen geven met onderwerpen die advocaten (en andere professionals) die ondernemers bijstaan zullen aanspreken (zie het cursusaanbod op deze website). De Blauwvinger Academie biedt een kantoorpakket aan voor vroege beslissers: uw kantoor neemt 40 of 80 punten gedurende 2024 af. U kunt die 40 of 80 punten invullen naar eigen keuze; ze kunnen verdeeld worden over al uw kantoorgenoten en over alle cursussen en intervisiebijeenkomsten van 2024.

Cursuspakket 40 punten
Prijs: € 1.999,- ex BTW
Hiervoor verkrijgt uw kantoor in totaal 40 PO-/KBvG-punten en de kosten per punt liggen dan op slechts € 50,00 per punt.

Cursuspakket 80 punten
Prijs: 3800,- ex BTW
Hiervoor verkrijgt uw kantoor in totaal 80 PO-/KBvG-punten en de kosten per punt liggen dan op slechts € 47,50 per punt.

Het voorgaande aanbod is exclusief lunchkosten: in ons cursusaanbod 2024 zitten ook cursussen met een lunch, voor welke lunch wel een geringe meerprijs in rekening wordt gebracht van €15,- p.p..
Maak gebruik van dit prachtige en ook zeer praktische aanbod!’

 

Aanvragen kantoorpakket

Middels het onderstaande formulier kunt u een bestelling plaatsen voor een kantoorpakket.

Selecteer een pakket
Straatnaam + huisnummer
Ruimte voor een opmerking of een eventuele vraag

 

Cursus locatie

De cursussen worden gegeven in de Groote Sociëteit in Zwolle. Deze locatie is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

Meld u aan voor een van onze cursussen

De cursussen worden gegeven in de Groote Sociëteit in Zwolle