Actualiteiten Arbeidsrecht

Datum: 1 juni 2023
Docent(e): Prof. mr. dr. A.R. (Ruben) Houweling

Actualiteiten Arbeidsrecht

Datum: 1 juni 2023
Aanvang: 13:00 uur
Einde: 17:30 uur
Kosten: 225,-
Locatie: de Groote Sociëteit Zwolle (zie ook locaties}

Inhoud cursus

Tijdens de actualiteitencursus behandelt docent Prof. mr. dr. A.R. (Ruben) Houweling een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Hij brengt je op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen in wet- en regelgeving en bespreekt de meest actuele rechtspraak.  Hij vult actuele uitspraken aan met tips voor de praktijk.

 

Zo bent u na afloop weer geheel op de hoogte! De cursus is casuïstisch en interactief. Het niveau van deze cursus is post-academisch onderwijs. De doelgroep van deze cursus is: advocaten, mediators, academisch geschoolde juristen en beoefenaren van een toegelaten vrij beroep.

Over de docent(en)

Prof. mr. dr. A.R. (Ruben) Houweling
Prof. mr. dr. A.R. (Ruben) Houweling is hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ruben is redactielid van het tijdschrift Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA) en (hoofd)redacteur van het jurisprudentieblad Jurisprudentie in Nederland (JIN). Hij is mede-oprichter van het Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk en hij ontwikkelde de kennisbank AR Updates.nl. Daarnaast is hij lid van de Commissie Cassatie in het belang van het Arbeidsrecht (CCA) en verzorgt hij regelmatig lezingen en seminars voor opleidingsinstituten.

Aantal punten

4 PO-punten en 4 NEVOA-punten.
Rechtsgebieden NOvA: Arbeidsrecht, Algemene Praktijk

Meld u aan voor een van onze cursussen.

De cursussen worden gegeven in een prachtige historische Zwolse locatie: De Groote Sociëteit.