Contact & route

Adres en route gegevens Blauwvinger Academie

De Blauwvinger Academie

De Blauwvinger Academie
Emmastraat 3
8011 AE Zwolle
038 – 4556055

De Sassenpoort

Sassenpoort Zwolle
Sassenstraat 53
8011 PB   Zwolle

Centraal station

Centraal Station
Stationsplein 17
8011 CW Zwolle

Parkeren

Parkeerplaats
Burgemeester van Roijensingel 17
8011 CT Zwolle

Dominicanenklooster

Routebeschrijving Sassenpoort

Let op!

De zaal in de Sassenpoort waar de cursussen van De Blauwvinger Academie worden gegeven is alleen te bereiken via een Middeleeuwse torentrap (er is geen lift). Deze trap is ongeschikt voor mindervaliden en op eigen risico te betreden.

Komt u met de auto?

We raden u aan gebruik te maken van het, op loopafstand gelegen, parkeerterrein Burgemeester van Roijensingel (max 190 auto’s). Volg de P-route langs de binnenstadsingels, het parkeerterrein staat op de blauwe borden aangegeven.

Tarief: € 1,60 per uur / Max. dagtarief: € 8,-

Komt u met de trein of bus?

De Sassenpoort is van het Centraal Station in ca. 8 minuten lopen te bereiken. Vanaf het Stationsplein moet u naar de rotonde lopen, daar neemt u de eerste afslag op de rotonde richting de Stationsweg. Na 250 m gaat u rechtsaf de Burgemeester van Roijensingel op. Na 250 m gaat u linksaf de Wilhelminasingel op, waarna u na 100 m links afslaat richting de Sassenpoort, totdat u bent gearriveerd aan de Sassenstraat 53 (de ingang zit onder de Sassenpoort).

Dominicanenklooster Zwolle (let op: er zijn twee ingangen)

Adres

Assendorperstraat 29
Parkeerterrein: Assendorperdijk 4 (!)
8012 DE Zwolle

Komt u met de auto?

Op het terrein van het klooster is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar (Assendorperdijk 4). Buiten het parkeerterrein zijn aan de zijkant van de straat ook nog een aantal parkeerplaatsen waar betaald geparkeerd kan worden. Indien de parkeerplaats vol is, verwijzen wij u naar parkeerplaats ‘De Turfmarkt’ (Bagijnesingel 11, 8021 AC Zwolle) op 500 meter afstand van het klooster.

Komt u met de trein of bus?

Het Dominicanenklooster is vanaf het NS-station bereikbaar met stadsbus lijn 3, halte Klaasboerstraat. U stapt dan dicht bij het klooster uit. Als u gaat lopen is de route als volgt. Recht tegenover het station loopt u naar de Stationsweg. Aan het eind daarvan slaat u rechtsaf, de Burgemeester van Roijensingel op. U volgt deze weg, die na zo’n 300 meter overgaat in Groot Wezenland. U loopt nog 200 meter door richting Assendorperstraat. Het Dominicanenklooster bevindt zich direct aan uw linkerhand.

Correspondentieadres
De Blauwvinger Academie B.V.
Postbus 574, 8000 AN Zwolle

Telefoon: 038 4556055
E-mail: info@blauwvingeracademie.nl

 

Cursus locaties
Sassenpoort
Sassenstraat 53
8011 PB Zwolle

Dominicanenklooster
Assendorperstraat 29
8012 DE Zwolle

CKV Advocaten
De Blauwvinger Academie is een initiatief van CKV Advocaten te Zwolle.

Meld u aan voor een van onze cursussen

De cursussen worden gegeven in Het Dominicanenklooster en de Sassenpoort